close menu

Sadel blijft open tijdens COVID-19

Zoals elk bedrijf, dat geconfronteerd wordt met het coronavirus, heeft ook Sadel nv bijzondere maatregelen genomen om de veiligheid te garanderen van zowel de medewerkers, klanten en leveranciers.

Omwille van de huidige omstandigheden hebben wij beslist om een deel van het personeel van thuis uit te laten werken. Uiteraard is dit niet mogelijk voor al onze werknemers en daarom wordt er binnen Sadel gewerkt met een minimumbezetting. Op die manier bieden wij onze klanten de beste service met aandacht voor ieders gezondheid.

Onze klanten kunnen steeds hun op voorhand bestelde materiaal afhalen zonder afspraak. Uiteraard vragen wij wel de uitzonderlijke coronamaatregelen zo strikt mogelijk na te leven.

Bijzondere maatregelen bij het afhalen/leveren van inox-materiaal

De gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers primeert. Daarom hebben we enkele belangrijke richtlijnen bij het afhalen of leveren van goederen:

  • Er mag slechts 1 persoon aanwezig zijn in de ruimte voor de balie. Andere klanten moeten verplicht buiten wachten tot het hun beurt is.
  • Er staat desinfecterende handgel ter beschikking aan de balie voor klanten en leveranciers. Wij adviseren om deze te gebruiken.
  • De materialen worden bij afhaling of levering overhandigd mits respecteren van de social distancing (1,5m tussen magazijnier en klant/leverancier).

Import vanuit Europa

Vele Europese inox-fabrikanten zijn door hun overheid verplicht geweest om tijdens de coronacrisis te werken met een minimumbezetting. Sinds kort wordt in veel bedrijven opnieuw normaal gewerkt, waaronder ook de Italiaanse en Franse fabrikanten.

Het grootste probleem bij leveringen vanuit Italië en Frankrijk is voornamelijk het transport. Door de lockdown worden de grenzen afgesloten waardoor er vertragingen optreden bij het importeren.

Import vanuit Azië

De inox-fabrikanten in Azië waarmee Sadel samenwerkt, kunnen nog steeds leveren naar Antwerpen. Sommige leveringen lopen vertraging op omdat ook in Azië quarantaine maatregelen getroffen worden.

Ook in de haven van Antwerpen wordt hinder ondervonden door COVID-19. Vanuit Sadel proberen we dit zo goed mogelijk op te volgen.

 

CONTACTEER ONS